Servicii de broderie pentru cele mai variate domenii.

Serviciul de broderie este indicat in orice situatie in care este vorba de broderii pe obiecte promotionale, broderii tricouri, broderie sepci, broderii echipament sportiv, broderii echipament de lucru, broderii pe echipamente medicale sau broderie costume, halate medicale, sau echipamente de lucru pentru restaurante.

Putem realiza materiale promotionale precum ecusoane brodate, ecusoane cluburi sportive, ecusoane firme de paza, ecusoane pentru firme de bodyguard sau sepci brodate.

Avantajele broderiei computerizate:

  • Nu devine neclara chiar daca produsele se spala sau se curata chimic asa cum se intampla cu cele inscriptionate prin alte metode.
  • Aspect clasic, de lux, broderia computerizata este ceea ce aveti nevoie pentru a va evidentia imaginea.
  • Este cea mai populara dintre toate tehnicile de înfrumusetare a îmbracamintei

Pretul este bazat pe numarul de impunsaturi, se calculeaza in functie de imaginea finala a broderiei  si de marimea detaliilor  imaginii brodate.  Variaza in functie de numarul de bucati numarul de culori cat si de complexitatea imaginii brodate.

Pentru o broderie de 10 cm x 10 cm pretul poate varia intre 3 euro si 10 euro (cantitatile mai mari pot ajuta la diminuarea costurilor.). Un logo care se va broda pe piept sau pe o sapca este intre 4000 si 8000 de impunsaturi.

Oferim servicii de broderie de inalta calitate astfel încât puteti fi siguri ca proiectul dumneavoastra va primi o atentie deosebita de la personalul nostru.

Pretul nostru se reflecta in calitatea si promtitudinea cu care ne servim clientii.