Seriozitate, flexibilitate, disponibilitate;
Echipa Cortec Solutions este una foarte tanara, cu o varsta medie de 27 de ani. Vrem sa promovam un business profesionist, astfel incat orice client va fi tratat identic iar servicile oferite (livrare, consultanta, servicii de intretinere a piscinei, etc.) se vor ridica la cele mai inalte asteptari pe care le puteti avea. Programul de lucru nu exista deoarece la orice ora va suntem la dispozitie (stim faptul ca urgentele legate de intretinerea apei pot afecta business-ul unei companii)

Produse premium:
Produsele oferite de noi marca Auqualux (Franta) au un grad ridicat de calitate, inca din primele zile de la folosirea lor se pot observa urmatoarele aspecte:
-Concentratie ridicata, ceea ce presupune o cantitate mai mica de substanta ce trebuie utilizata;
-Mirosul de clor al apei va fi aproape inexistent;
-Ochii nu sunt afectati deloc, roseata din jurul ochilor nu va mai exista, in plus deschiderea lor sub apa este fara neplaceri.
-Aspectul pe care apa il va avea dupa 1 sau 2 zile de utilizare a substantelor oferite de Cortec Solutions va fi unul de lunga durata si comparativ cu apa proaspat extrasa din izvoarele subterane.

Garantia calitatii:

Toate produsele chimice sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Ministerul Mediului, si sunt atent selectionate de la cei mai mari producatori de produse chimice si accesorii din Europa (Franta, Germania, Spania) si America

Incepand cu anul 2016, calitatea produselor si serviciilor noastre este sustinuta de standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO  14001 :2006, SR OHSAS 18001 :2008.

iso_all

Livrare gratuita
Transportul se realizeaza fie prin flota proprie de utilitare fie prin partenerii nostrii de logistica.

Livrare in 24h
Livrarea in zona Timisoara, Arad, Caras si Bihor se face in 24 de ore, pentru celelalte zone acest termen poate varia intre 24 si 48 de ore in functie de distanta.

Servicii de intretinere a piscinelor
Echipa care se va ocupa de intretinerea piscinei dumneavoastra are o experienta de 10 ani in intretinerea apei, astfel incat orice problema pe care o aveti cu apa se va rezolva (apa verde, apa rosie, impuritati, apa tulbure, depuneri de calcar, etc.). Clientii sau invitatii dumneavoastra vor fi mai mult decat multumiti de calitatea apei.