slide-10

Prin serviciul de mentenanta a piscinei asiguram clientul (persoana fizica sau juridica) ca toate problemele de intretinere si reparatii intra in grija noastra:

Tratarea apei din piscine

  • Tratamentul initial de deschidere a piscinei
  • Tratamentul de intretinere
  • Tratamentul de inchidere/iernare
  • Recoltarea de probe din apa pentru buletinul de analize periodic
  • Registru zilnic de activitate cu privire la toate operatiunile.

Intretinere si caratare piscicina

  • Intretinerea echipamentelor de filtrare
  • Curatarea peritiilor si aspirarea piscinei
  • Intretinerea si verificarea periodica a sistemului de filtrare

Interventie NON – STOP

  • In cazurile unor defectiuni ale sistemului de filtrare
  • Probleme neprevazute cu calitatea apei (impuritati cazute in apa din diverse surse externe, contaminarea accidentala a apei , etc.)

14 sfaturi utile pentru posesorii de piscine:

1. In momentul dizolvarii anumitor substante cum ar fi clorul (in cazul in care acesta nu este introdus direct in skymmer) dizolvarea se va face intrun recipient din plastic si se va amesteca cu o paleta ( a NU se folosi mainile la amestec).

2. Substantele bazate pe clor trebuie pastrate intr-un mediu ferit de soare si umezeala. A nu se amesteca clorul cu alte substante, chiar si cele care au un continut de clor mai scazut.

3. Cand PH-ul apei este foarte scazut este indicat sa NU se faca un tratament soc deoarece apa va deveni acida si va actiona asupra instalatiei de filtrare.

4. Perioada ideala pentru tratamentul soc este dupa apusul soareului deoarece ultravioletele nu vor actiona asupra concentratiei de clor si prin urmare tratamentul va fi unul complet.

5. Intotdeauna cand luati mostre de apa pentru a verifica calitatea apei sa o faceti de la o adancime de cel putin 30 de cm.

6. Cantitatea de calciu din apa face ca apa sa fie moale sau dura. Daca apa este prea moale, elementele din plastic ale sistemului de filtrare se vor deteriora in timp. Daca apa este prea dura vor aparea depunerile de calcar.

7. Odata ce apa piscinei este echilibrata (PH si Clorul) mentinerea si tratarea ei este mult mai usoara atunci cand apar elemente nepravazute (ploi, folosirea intensa a piscinei de un numar mare de oameni).

8. Mentineti PH-ului intre 7,2 si 7,6 si cea a clorului intre 0.6 si 1 ppm pentru a evita aparitia algelor.

9. Algele sunt usor de contracarat atunci cand sunt intr-o faza incipienta prin floculare sau solutie de antialge.

10. Curatati de cate ori este necesar luciul apei de frunze, insecte si alte materii plutitoare cu o plasa atasata unei bare telescopice. Curatati de asemenea si cosurile skimmerelor. Circulatia apei va fi mai buna, veti reduce consumul de clor si veti avea mai putin de aspirat.

11. Indiferent de elementul filtrant utilizat, filtrul piscinei necesita o curatare periodica. Respectati instructiunile producatorului in ceea ce priveste procedura si frecventa curatarii. O presiune crescuta indicata de manometru este semn ca e momentul sa curatati filtrul.

12. Aspirati depunerile de pe pardoseala piscinei si curatati peretii acesteia cel putin odata pe saptamana. Puteti folosi un sistem de aspirare manual sau puteti utiliza un aspirator automat pentru piscine care curata singur atat pardoseala piscinei cat si peretii.

13. Odata la doua saptamani curatati parul si scamele adunate in pompa. Opriti pompa inainte de a o curata.

14. Verificati compozitia chimica a apei de 2-3 ori pe saptamana.