fbpx

Folosirea iluminării pentru a crea atmosfera perfectă în jurul piscinei

Folosirea iluminării pentru piscine poate fi amplasată atât pe pereți, cât și pe podea. Stabiliește acest lucru în funcție de preferințe.

Folosirea iluminării pentru piscine poate fi amplasată atât pe pereți, cât și pe podea. În mod tradițional, iluminarea subacvatică se plasează în pereții piscinei. Acest lucru permite înlocuirea și întreținerea ușoară a luminilor fără a fi necesară drenarea completă a apei din piscină. Această metodă este practică și sigură în majoritatea cazurilor.

Cu toate acestea, în ultimii ani, au apărut soluții inovatoare care permit iluminarea subacvatică și prin intermediul unor spoturi sau inele de iluminare amplasate pe podeaua piscinei. Acestea pot crea efecte vizuale spectaculoase și pot adăuga un element deosebit designului piscinei tale. Cu toate acestea, în cazul în care optezi pentru iluminarea subacvatică pe podea, este important să ai în vedere aspecte tehnice. Este important să ai în vedere și siguranța, precum protecția împotriva infiltrării apei și izolarea electrică corespunzătoare.

Deci, pe scurt, iluminarea pentru piscine poate fi amplasată atât pe pereți, cât și pe podea. În funcție de preferințele și cerințele tale, asigură-te că respecți măsurile de siguranță adecvate.