fbpx

Tendințe în materie de piscine pentru 2023: Ce este la modă și ce nu este

Pe măsură ce se apropie vara anului 2023, mulți proprietari de locuințe caută să își actualizeze piscina din curte cu cele mai noi tendințe. În acest articol, vom explora cele mai tari tendințe în materie de piscine pentru 2023 și ce nu este.

Una dintre cele mai populare tendințe de piscină pentru 2023 este piscina infinită. Piscinele infinity creează iluzia unui orizont nesfârșit și sunt perfecte pentru cei care doresc să obțină o atmosferă asemănătoare cu cea a unei stațiuni în propria curte. Un alt design de piscină în tendințe este piscina naturală, care folosește plante și filtrare naturală pentru a menține apa curată și fără chimicale.

În ceea ce privește accesoriile pentru piscine, automatizarea piscinei este o mare tendință pentru 2023. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, puteți controla temperatura, iluminatul și sistemul de filtrare al piscinei de pe smartphone-ul dumneavoastră. O altă tendință fierbinte este reprezentată de zonele de relaxare de lângă piscină, care pot fi personalizate cu mobilier de exterior și structuri de umbră pentru a crea spațiul de relaxare perfect.

Pe de altă parte, tendințele învechite în materie de piscine includ trambuline și tobogane. Deși aceste caracteristici au fost populare cândva, ele sunt acum văzute ca potențiale pericole de siguranță și, de asemenea, pot avea un impact negativ asupra esteticii generale a designului unei curți.

Când vine vorba de tendințele în materie de piscine, este important să rețineți că funcționalitatea și siguranța sunt la fel de importante ca și stilul. De asemenea, este important să alegeți un design de piscină care să se potrivească bugetului și gusturilor personale, mai degrabă decât să urmați pur și simplu cele mai recente tendințe.

Concluzie

Tendințele în materie de piscine pentru 2023 includ piscinele infinite, piscinele naturale, automatizarea piscinelor și zonele de relaxare la marginea piscinei. Trambulinele și toboganele nu mai sunt în vogă. Fiind în pas cu aceste tendințe, proprietarii de case pot crea o oază în curtea din spate care este atât elegantă, cât și funcțională.