cortec solutions piscine
cortec solutions solutii tratare piscine

servicii complete pentru

PISCINA TA

servicii complete pentru

PISCINA TA

AVANTAJELE PISCINELOR
CORTEC SOLUTIONS

PRODUSE PREMIUM

Pentru ca stim ca iti doresti tot ce e mai bun pentru piscina ta, iti punem la dispozitie produse premium care sa te ajute sa te bucuri de o piscina curata si bine intretinuta!

INCREDERE

Comunicăm toate aspectele proiectului într-o manieră promptă și deschisă pentru a avea piscina dorită. Aceasta reprezintă cea mai bună bază pentru o relație de încredere.

PROFESIONALISM

Tratam fiecare client cu seriozitate si profesionalism ca sa asiguram o colaborare cat mai buna. Avem experienta necesara si capacitatea sa ducem la bun sfarsit orice piscina.

AVANTAJELE PISCINELOR
CORTEC SOLUTIONS

MENTENANTA
PISCINE

Fie ca se apropie sezonul cald si vrei sa pui bazinul
de inot in functiune pentru o vara plina de distractii,
fie ca sezonul scaldatului in aer liber e aproape de
final si te pregatesti de intretinerea piscinei pe timp
de iarna, aici gasesti sfaturile si produsele necesare
ca piscina ta sa functioneze in cele mai bune conditii
pe tot parcursul anului!

MAI MULTE

MENTENANTA
PISCINE

Fie ca se apropie sezonul cald si vrei sa pui bazinul de inot in functiune pentru o vara plina de distractii, fie ca sezonul scaldatului in aer liber e aproape de final si te pregatesti de intretinerea piscinei pe timp de iarna, aici gasesti sfaturile si produsele necesare ca piscina ta sa functioneze in cele mai bune conditii pe tot parcursul anului!

MAI MULTE

Service

ROBOTI
PISCINE

Lasa curatarea piscinei pe seama
dispozitivelor tehnologice dedicate!
Robotii de piscina sunt mici aparate
care te pot ajuta sa cureti usor linia apei,
peretii, podeaua piscinei si nu numai!

MAI MULTE

SERVICE ROBOTI PISCINE

Lasa curatarea piscinei pe seama dispozitivelor tehnologice dedicate! Robotii de piscina sunt mici aparate care te pot ajuta sa cureti usor linia apei, peretii, podeaua piscinei si nu numai!

MAI MULTE

DESCHIDEREA

Piscinei

Asigura-te ca piscina ta va fi pregatita pentru utilizare inca din prima zi de vreme frumoasa! Programeaza-te acum pentru serviciile de curatare, dezinfectare si deschidere piscina.

MAI MULTE

Lucrari de

INSTALATII SI REABILITARE PISCINE

De fiecare data cand ne apropiem de sezonul estival trebuie sa luam in considerare obligativitatea operatiunilor de curatare, intretinere si reabilitare a piscinei. Scopul principal al acestor activitati este acela al mentinerii calitatii si sigurantei oferita de piscina dvs. Daca veti efectua lucrarile necesare va veti asigura confortul si va veti proteja echipamentul care deserveste buna
functionare intr-o piscina.

MAI MULTE